Новости

Изработка на презентациски и испитен панел - почетна фаза

Почетна фаза на изработка на презентациски и испитен панел со опрема за индустриска автоматизација од гамата на Делта Електроникс:

Фреквентни регулатори МЕ300 серија

Фреквентни регулатори МЕ300 серија

❗ Хас Инженеринг ви нуди ME300 фреквентни регулатори од лагер.

Корисни совети за купување на фреквентен регулатор

Корисни совети за купување на фреквентен регулатор

Не постои универзален модел што е применлив за сите апликации. Затоа ние од Хас Инженеринг сме тука да помогнеме, обезбедувајќи ги основните информации за да донесете добра одлука. Добар VFD ќе биде сигурен и лесен за ракување. Тој ќе заштеди пари за електрична енергија, поправки и замена на опрема. Колку повеќе знаете за тоа што и е потребно на вашата апликација од инверторот, толку е полесно да го изберете вистинскиот.

MH300 инвертери со напредни перформанси

MH300 инвертери со напредни перформанси

Delta, реномиран светски креатор на решенија за индустриска автоматизација, ја лансираше својата нова напредна серија на компактни AC фреквентни регулатор MH300.
Со опсег на моќност од 0,4 до 75 kW и бројни функции за контрола на намотување.

Новиот DOP-103DQ HMI панел

Новиот DOP-103DQ HMI панел

Барате индустриска опрема која обезбедува супериорен поглед од различни агли? Го имаме решението за вас!

Delta Electronics ги воведува компактните, AX-300N и AX-324N PLC mid-range контролери

Delta Electronics ги воведува компактните, AX-300N и AX-324N PLC mid-range контролери

Поедноставено програмирање, поддршка на повеќе протоколи за индустриска комуникација

Delta ги претставува компактните, AX-300N и AX-324N PLC контролери од средна класа.

Нова генерација на компактни фреквентни регулатори ДЕЛТА

Новата генерација на компактни фреквентни регулатори на Делта имаат одлични способности, компактен дизајн, лесна инсталација, силна системска поддршка, флексибилни апликации, сигурност и стабилност.

DIAStudio - Интегриран Инженерски Софтвер

DIAStudio - интегриран инженерски софтвер, со кој корисниците можат ефикасно да развијат машински систем, од избор на производи, програмирање, до пренос на унифицирана платформа.

Автоматизација на машини

Автоматизација на машини

Денес, економските придобивки и технолошкиот развој што ги носи машинско-инженерската автоматизација станаа клучни фактори за создавање корпоративна вредност и зајакнување на индустриската конкурентност.