ХАС Инженеринг

Официјален Партнер на Delta Electronics за Индустриска Автоматизација

Индустриска Автоматизација

Компанијата Хас Инженеринг е официјален диструбутер на опрема за индустриска автоматизација од брендот Делта Електроникс. Делта нуди производи и решенија за автоматизација со високи перформанси и доверливост: фреквентни регулатори - инвертери, мотори, системи за контрола на движење, програмабилни логички контролери - PLC, HMI екрани на допир, индустриска комуникација, сензори и напојувања. Ние исто така нудиме и системи за далечинско водење и аквизиција на податоци - SCADA и мониторинг на потрошувачка на електрична енергија со цел развивање на комплетни паметни производствени решенија.

Конфигурациска Алатка
  banerallprod