Индустрискиот Панел PC (PPC) е со тенок дизајн во алуминиумско куќиште, со преден панел што поседува IP65 заштита и заден панел со ладилник. Тој е со залиено куќиште и дизајн без вентилатор и е погоден за различни индустриски апликации.


banerpc

 

  • Користи Intel® Celeron N3350/J1900 или Intel® Core Processor i3/ i5/ i7, поддржува до 8 GB RAM, поседува различни I/O интерфејси, поддржува оперативни системи како што се Windows 7/8/10, Linux и многу повеќе.
  • Достапен во големи од 10 инчи, 12 инчи, 15 инчи, 17 инчи, 19 инчи, 21 инч

  

  pc2